Ingyenes ERP webinár Kulcsár Alexandrával november 26-án!

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Egy különleges alkalomra invitálunk mindenkit, akit érdekel a digitalizáció és a vállalatirányítási rendszerek világa. Cégvezetőnk, tulajdonosunk egy ingyenes webináriumot tart a Digilean Competence hubbal közösen november végén.

Ahogy arra igyekszünk folyamatosan felhívni a figyelmet, a legtöbb közép- és nagyvállalat számára mára kiemelten fontos téma az ügyviteli, vállalatirányítási folyamatok digitalizációja. Az a cég, amelyik nincs felkészülve megfelelően a modern kori követelményeknek, egyértelműen versenyhátrányt szenved el.

Ezzel együtt sajnos az ERP projektek nemzetközi és hazai bevezetési statisztikái is sokkolóak, hiszen ezeknek nagyjából 50%-a sikertelenül alakul.

November 26-án Kulcsár Alexandrával a webináriumban lépésről lépésre átbeszélésre kerülnek az előkészítési feladatok, a várható projekt kockázatok és azokhoz szükséges intézkedések. Alexandra az erp-consulting.hu szakmai vezetője tartja, aki az elmúlt 24 évben mintegy 118 ERP projektben dolgozott, többségében ügyfél oldali technológia-független tanácsadóként.

Ezen az alkalmon megtudhatjuk tőle, ki az az Alkalmazásgazda, az Adatmigrációs felelős, kik a Kulcsfelhasználók és mit csinál egy Projekt-minőségbiztosító, valamint az alábbi fontos kérdések is megválaszolásra kerülnek:

  • Mit tehetünk ügyfélként, hogy a mi projektünk sikeres legyen?
  • Hogyan kell ennek nekikezdeni?
  • Honnan tudhatjuk, melyik ERP rendszer a nekünk való?
  • Hogyan kell jól szerződni a szoftverszállítóval?
  • Hogyan építsük fel a projektcsapatunkat?
  • A folyamatainkat változtassuk a szoftverhez vagy inkább kérjünk egyedi fejlesztéseket?
  • Egy lépésben vezessünk be mindent, vagy érdemes szakaszolni a projektet?
  • Milyen rendszerekhez építsünk interfészt?

Az előadás 60 perces lesz és ZOOM-on keresztül zajlik majd. A program végén, mintegy 60 percben a résztvevők is feltehetik kérdéseiket.

A részvétel DÍJMENTES, viszont regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni:

A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk!