Aktívan tevékenykedik a Magyar DigiLean Egyesület

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Egymást érik a jobbnál jobb rendezvények a Magyar DigiLean Egyesület színeiben, országszerte. A szervezet tagvállalatai, köztük a NOREX ERP is, több évtizedes tapasztalattal és a legmodernebb megoldásokkal támogatják a hazai ipar termelő vállalatait a hatékony működés érdekében. De mit érdemes tudni még az egyesületről és milyen programokra lehet számítani a közeljövőben?

A Magyar DigiLean Egyesület 2020 tavaszán alakult és célja, hogy tudását, tapasztalatát megossza a piaci szereplőkkel. Valamint nyílt szakmai kommunikációt folytasson, megbízható szolgáltatásokkal, modern ipari megoldások bevezetésével, tanácsokkal és képzésekkel segítse a hazai vállalatokat. A tagok nyitottak az újabb kompetenciák gyűjtésére, új potenciális tagvállalatok bevonására, az egyesület által képviselt tudás magasabb szintre emelésére és megosztására.

A NOREX ERP csapata 2021 nyarán csatlakozott a szakmai közösséghez, 2022-ben pedig már közösen írtuk alá az egyesület alapító okiratát.

Ugyanakkor folyamatosan várjuk az új tagokat, magánszemélyként és cégként is lehetséges csatlakozni, a tagságnak két formája létezik: rendes tag illetve pártoló tag. A tagok számára számtalan lehetőség áll rendelkezésre, mint például benchmarking, gyárlátogatások, szakmai networking, kedvezményes képzési és konferencia részvétel. A pártoló tagoknak ingyenes konzultációkat, tudásanyagokat és kedvezményeket biztosítanak.

Áprilisban nagy sikerrel lezajlott a DigiLean Roadshow Győrben, de a következő hetekben még két fontos eseményünk lesz.

Május 16-19-ig rendezik meg az Ipar Napjait, ahol az “A pavilon” 201/CA standján bárki személyesen találkozhat az egyesület szakértőivel, köztük Kulcsár Alexandrával is, valamint a résztvevők érdekes előadásokat hallgathatnak meg a lean management és az ipari digitalizáció számos területéről.

Június 1-én, Budaörsön, a Holiday Inn pedig a DigiLean Konferenciának ad majd otthont. Az esemény olyan ipari vezetőknek és szakembereknek szól. Azoknak, akik szenvedéllyel törekednek a gyártási folyamatuk javítására lean alapelvek és digitális technológiák felhasználásával. Ezen a napon megismerhetik a legújabb trendeket, gyakorlatokat a lean és digitális gyártás területén. Továbbá segítséget kaphatnak abban, hogyan alkalmazhatók ezek a fogalmak különböző iparágakban az üzleti kiválóság és versenyképesség előmozdítása érdekében.