Különleges vendégelőadónk lesz a DigiLean Roadshown!

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Győrben rendezik meg ezúttal, harmadik alkalommal a DigiLean Roadshow-t, 2023. április 25-én. Az eseményen a digitális világ szakértőivel, köztük cégvezető-tulajdonosunkkal, Kulcsár Alexandrával találkozhatsz, de egy különleges vendégelőadó is tiszteletét teszi.

Az idei év leggyakorlatiasabb, leghasznosabb ipari digitalizációval foglalkozó programján a DigiLean Roadshown 100 százalék gyakorlatban lehet részed: kiscsoportos workshopok zajlanak, elismert szakemberekkel, egész nap. Hozd a saját lean, ERP, MES, Digital twin stb. problémádat, és a 12 jelenlevő szakértői cég valamint a vendégek részvételével a helyszínen kidolgozzuk a megoldási lehetőségeket.

Vendég előadónk pedig Szertics Gergő lesz, aki a „Mesterséges Intelligencia: a hype-tól az üzleti hasznosulásig az iparban” címmel tart előadást. 

Szertics Gergely 12 éve dolgozik a mesterséges intelligencia területén. Előbb saját céget építve, majd 2018-tól MI bevezetési tanácsadási munkák mellett a Frankfurt School of Finance and Managementen oktatja az MI lehetőségeit. 2018-2020 között az MI Koalíció szakmai vezetője, irányításával jött létre Magyarország mesterséges intelligencia stratégiája. Hivatása hidat építeni az MI technológiája és a hétköznapi alkalmazások közé, ennek részeként a TV2-n futó Mestersége:Intelligencia magazinműsor házigazdája.

A részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött! Várunk Téged is szeretettel!