Megalakult a Magyar DigiLean Egyesület

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Számos tanulmány szól arról, hogy a magyar ipari cégek értékteremtő képessége erősen fejlesztendő állapotban van. Ennek egyik leghatékonyabb módja a digitalizáció gyorsítása. Két évvel ezelőtt éppen ezért jött létre a DigiLean Competence Hub, ami mostanra egyesületté nőtte ki magát.

A Digilean Competence Hub a gyártó cégek számára egy olyan erős információs és szakmai műhelyt hozott létre széles körű ismeretekkel rendelkező tagokkal. Segítségükkel igazi katalizátorai lehetnek a hazai digitalizációs folyamatoknak.

A Hub aztán hónapról hónapra bővülő tagságának döntése alapján idén nyáron egyesületté alakult. Mostantól MAGYAR DIGILEAN EGYESÜLETKÉNT folytatja munkáját, melynek cégünk, a NOREX ERP képviseletében, Kulcsár Alexandra cégvezető-tulajdonos is tagja.

A 12 cég összefogásával létrejött egyesület ezt tűzte a zászlajára: gyakorlatias tudásátadás az ipari szereplők számára a lean menedzsmenttől az ERP rendszereken keresztül, a robotizáción, digitális folyamatmodellezésen és az elkészült gyártmányok digitális képfeldolgozásán túl egészen a jövő iparának modern innovációjáig terjedő skálán.

Az egyesület tagjai az elmúlt két évben számos webináriumot tartottak, ahol komoly értéket képviselő, szakmai tapasztalatokat és gyakorlatias tippeket adtak át a többszáz érdeklődő cég képviselőjének.

Idén pedig már két, különleges roadshowt is megrendeztek, először Debrecenben majd Balatonfüreden.

2023-ban folytatják a munkát, illetve 2023. június 1-én Budapesten konferenciát tartanak az ipari digitalizáció iránt érdeklődő szakemberek, cégvezetők számára.

A tudásátadáson túl közös projektek, szolgáltatások is a következő évek tervei közé tartoznak. Az egyesület várja további tagok és pártoló tagok jelentkezését, akik szívügyüknek tekintik a magyar gazdaság motorjának tekinthető gyártó cégek digitalizációjának támogatását.

További részletek a https://digilean.hu/ oldalon olvashatóak, illetve az info@digilean e-mail címen lehet felvenni velünk a kapcsolatot.

A cikk eredetileg a Computerworld oldalán jelent meg.