Üzleti rendezvények: mozgalmas tavasz elé nézünk

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

A természet szép lassan új életre kel körülöttünk, friss lendületet hozva nekünk. Ezzel együtt elkezdődik a nagyobb üzleti rendezvények és események időszaka is. A következő hónapokban több helyszínen találkozhatnak a NOREX ERP csapatával, mutatjuk, pontosan hol!

Március:

Vezérigazgató Találkozó – Cégvezetőket támogató környezet, bensőséges beszélgetések, őszinte érdeklődés a másik üzlete sikerei sőt még a problémái, kihívásai iránt is – ez a VEZÉRIGAZGATÓ TALÁLKOZÓ! Az esemény immáron 22 éve kerül megrendezésre, ezúttal március 29-31-ig lesz a Szidónia Kastélyban. Kulcsár Alexandra cégvezető, tulajdonosunk, 2023. március 30-án (csütörtökön), 10:10-10:35-ig tart előadást.

Április:

Találkozzon személyesen a Magyar DigiLean Egyesület szakértőivel 2023. április 25-én, Győrben!

A rendezvény előre haladtával minden regisztrált résztvevő egy-egy fókuszált, tematikus workshop foglalkozás során bepillanthat az egyes lean és digitalizációs érettségi szintek világába. Ötleteket, megoldásokat, javaslatokat adunk át, esettanulmányok elemzésén keresztül, csoportmunkában dolgozunk együtt. A műhelymunkák az A-B-C csoportok forgásával valósulnak meg.

Ezek a szintek:

  • Digitalizációs eszközök és megoldások a gyakorlatban (Field szint)
  • Folyamatszabályzás és adatfeldolgozás (Process szint)
  • Vállalati lean és digitalizációs stratégiai kérdések (Enterprise szint)

Cégünk, a Norex ERP a DigiLean Egyesület tagjaként képviselteti magát az eseményen.

Bővebb infó és jelentkezés: https://digilean.hu/esemenyek/digilean-road-show-gyor/

Május:

Május 16-19-ig kerül megrendezésre az Ipar Napjai Hungexpón. A májusi ipari rendezvény Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, mely az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára olyan fórum, ahol a vállalatok kihasználhatják az iparágak közötti szinergiát, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék az ágazatban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be a piacra. Az esemény során Kulcsár Alexandra cégvezető, tulajdonos is előad a DigiLean előadások keretén belül 2023. május 17-én, 15 órától. A téma: Válságban megtérülhet-e egy ERP projekt a termelő vállalatoknál?

Június

Június 1. kerül megrendezésre a DigiLean Éves Konferenciája Budaörsön, a Holiday Innben Kulcsár Alexandra és Jáger József, a Magyar Toyo Seat gyárigazgatója tartanak közös előadást arról, hogyan zajlott le a projekt és hogyan lehet sikeresen bevezetni egy komplex ERP-rendszert.

Várunk szeretettel mindenkit!