Kulcsár Alexandra előadása a Computerworld CIO.hu konferencián

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Október 13. és 14. között tartotta meg a Computerworld CIO.hu konferenciáját Tiszaújvárosban, ahol cégvezető tulajdonosunk, Kulcsár Alexandra is előadott. Ezúttal is egy provokatív témával készült: miért ne vezessünk be felhőalapú ERP-rendszert.

A Computerworld.hu minden évben megrendezi a magyar informatikai vezetők és vezető informatikusok találkozóját, ami természetesen idén ősszel sem maradhatott ki. Ezúttal „A siker útja a felhőbe vezet” mottóval hirdették meg az alkalmat. Az üzleti felhőszolgáltatások és alkalmazások rövid idő alatt jelentősen átalakították a vállalatok és a különféle szervezetek működését.

A felhőt jól alkalmazó társaságok komoly versenyelőnyökre tehetnek szert. Gyorsabban jelennek meg új képességekkel a piacon, könnyebben innoválnak és hatékonyabban skáláznak, miközben a technológiai kockázataikat is csökkentik. A vállalatok jelentős része pár éven belül bevételeinek nagyobb részét már a digitális csatornákon keresztül várja. A felhők pedig jelentősen hozzájárulnak a digitális átalakuláshoz.

Kulcsár Alexandra, aki túl van a 126. ERP projektindító értekezletén, előadásában arra is felhívta a figyelmet, hogy ezek egyáltalán nem informatikai, hanem üzleti transzformációs projektek. Egy új ERP bevezetéshez tisztában kell lennünk a cégünk folyamataival. A dinók kora lejárt! Ugyanakkor nem érdemes csak azért egy felhőalapú ERP-rendszer mellett döntenünk, mert mindenkinek az van körülöttünk. Mielőtt döntést hozunk, gondoljuk át mit és hogyan fogunk használni, hogy a végeredmény valóban értéknövelő legyen a cégünkben!

Kategóriák: ERP