Így dolgozunk mi, az ERP-consulting.hu csapata

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Több éve dolgozunk ügyféloldali tanácsadóként. Az Erp-consulting.hu-nál ismerjük és értjük az ERP projektek minden szereplőjének gondolkodását. Ezért vagyunk képesek hatékonyan kommunikálni és közvetíteni köztük.

Természetesen voltunk a szállítói oldalon is. Ismerjük, hogyan gondolkodik egy szállító-oldali értékesítő a tárgyalások során, vagy a modul-konzulens a bevezetési projekt során. Jártunk ügyfél oldalon, operatív területen. Tudjuk, hogyan gondolkodik egy cégvezető, egy informatikai vezető, egy logisztikus, egy főkönyvelő vagy egy termelési igazgató.

Mi az Erp-consulting.hu?

Egy technológia- és szállító független informatikai tanácsadó csapat vagyunk. Vállalati informatikai tanácsadással, integrált vállalatirányítási szoftverekkel (ERP), és kiegészítő (SFA, HR, CRM stb.) rendszerekkel kapcsolatos ÜGYFÉL oldali tanácsadással foglalkozunk. Tennivalóink üzleti igények összeállításától a folyamatok átalakításán (BPR) és a követelményspecifikáció elkészítésén, az ERP szállítók tendereztetésén át egészen a projekt minőségbiztosításáig terjednek.

Egy informatikai vagy üzletfejlesztési projekt során a tanácsadó feladata meglátni a hiányosságokat, redundanciákat, működési kockázati pontokat a folyamatokban, az ellentmondásokat a célok és a működés között. Ebben segít minket az iparági tapasztalat. Azonban a legfontosabb elem az a komplex szemlélet és tanácsadói módszertan, amivel az ügyfeleinket segítjük céljaik elérésében, az értékteremtő folyamatok és szervezetek kialakításában.

Erp-consulting.hu szakértői csapata

A fentiek együttese járul hozzá ahhoz, hogy az ügyfelek problémáira rugalmasan reagáló, megoldás- és eredmény-centrikus munkánkkal képesek vagyunk kézzelfogható értéket teremteni.

Ügyfeleink jellemzően közép- és nagyvállalatok. Termelő, kereskedő és szolgáltató cégekkel működünk együtt, az élelmiszeripari cégektől a papíripari vállalatokon keresztül az energiaszektorban tevékenykedő társaságokig.