Kulcsár Alexandra újra a Vezérigazgató Találkozón ad elő

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

A Hertelendy Kastély ad otthont március 30-április 1-ig a soron következő Vezérigazgató Találkozónak, ahol a fő téma a “Leadership és vezetés nehezített pályán” lesz. Az eseményen cégvezetőnk, tulajdonosunk, Kulcsár Alexandra is részt vesz, mint meghívott előadó. 

2022 tavaszán országgyűlési választások lesznek Magyarországon és a statisztikák alapján tudjuk, a választási ciklusok hullámzást idéznek elő a főbb mutatószámokban. Ahogy közeledik a nagy nap, a kormányon lévők igyekeznek látványos növekedést produkálni, könnyebben költekeznek és az adósságoktól sem riadnak vissza. Sok ígéret hangzik el a pártok részéről, amelyeknek csak egy része valósul majd meg. Ez alól a mostani időszak sem lesz kivétel: a választási időszak rányomja a bélyegét a gazdaságpolitikára, a kormányzati döntésekre és a kommunikációra.

Teszik mindezt úgy, hogy közben a koronavírus-járvány még mindig velünk van. A két évtizedes múltra visszatekintő Vezérigazgató Találkozók régi hagyománya a kiegyensúlyozottságra való törekvés, az ellentétes vélemények ütköztetése, az értelmes vita és tapasztalatcsere. Nemzetgazdasági és társadalmi szintű kérdések mellett teret kapnak az ágazati és vállalati stratégiák elemzése is.

Kulcsár Alexandra előadása március 31-én, csütörtökön, 16:15-kor kezdődik a Hertelendy Kastélyban, egy olyan témával készül, ami most egyre égetőbb: Nagyvállalatok az elavult ERP-rendszerek fogságában – avagy verzióváltás okosan.

Érdemes lesz csatlakozni!

https://www.linkedin.com/events/vez-rigazgat-tal-lkoz-2022-c-gv6871067083329871872/