Kulcsár Alexandra a Computerworld CIO konferencián ad elő

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

A Computerworld idén ősszel is megrendezi a nagymúltú CIO konferenciáját. Ezúttal a kétnapos rendezvény a nagyvállalati és középvállalati IT vezetőket leginkább foglalkoztató kérdés körül forog majd: a vállalatoknál miként gyorsítsák fel az üzleti növekedés szempontjából kiemelten fontos digitális átalakulást?

A konferencián technológiai cégekkel és tanácsadó partnereikkel, valamint piacelemzőkkel előadásokon, panelbeszélgetéseken és esettanulmányokon keresztül ismerhetik meg az informatikai és az üzleti vezetők, hogy a hazai piacon milyen elérhető megoldások vannak. Valamint azt, hogy milyen a bevezetésüket és eredményes használatukat segítő jó gyakorlati alkalmazások léteznek. Megtudhatják azt is, hogyan válaszolhatnak a gyorsan változó üzleti környezet kihívásaira. A hibrid és többfelhős digitális átalakulásuk felgyorsításával miként tehetik vállalatukat jövőbiztossá.

A CIO programjáról

Szó lesz többek között arról, hogy:

  • hogyan mélyíthetik el és tehetik gyümölcsözőbbé ügyfélkapcsolataikat
  • mit tehetnek az alkalmazotti élmény javításáért, a tehetség megnyerése, megtartása és gondozása érdekében – beleértve a fejlesztői élmény javítását az IT osztályon, illetve a modern munkavégzés támogatását vállalati szinten
  • hogyan teremthetik meg az üzleti agilitáshoz szükséges adatvezérelt működés feltételeit a modern adatinfrastruktúra, a fejlett analitika és az automatizálás (AI, ML) bevezetésével, valamint az adatképességek (pl. önkiszolgáló analitika, adatkutatás) és a vállalati adatkultúra fejlesztésével
  • miként menedzselhetik a hibrid és többfelhős digitális átalakulást kísérő bonyolultságot
  • hogyan vezethetik be a hibrid és többfelhős vállalati környezet és a modern munkavégzés biztonságát hatékonyan szolgáló módszereket és védelmet (pl. Zero Trust és DevSecOps)

NOREX ERP a konferencián

Kulcsár Alexandra ügyvezető, tulajdonos, a Computerworld nagykövete október 12-én tartja meg előadását. Tavaly a felhőalapú rendszerekről beszélt. Idén viszont egy nagyon praktikus témával készül: „Hogyan lehet értéknövelő beruházás a vállalati digitalizáció? Milyen vezetői mindset kell ehhez?”

Alexa az előadás után 17:20-tól egy kerekasztal-beszélgetésen is részt vesz itt a krízis menedzsment kerül majd fókuszba.További infók és a részletes program ide kattintva elérhető.