Erp-consulting.hu évértékelő: intenzív és mozgalmas volt számunkra a 2021

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Az idei év sokféle újdonságot hozott számunkra. Szinte megállás nélkül dolgoztunk és ennek köszönhetően olyan eredmények is születtek, amikre kifejezetten büszkék vagyunk. A következőkben bemutatunk pár mérföldkövet visszatekintésként, évösszegzésként.

Elsőként meg kell említenünk, hogy júliusban rangos díjat nyert az egyik ügyfelünk ERP projektje. Egyrészt sikerült a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságával a Bv. Holding Kft. projektjét eredményesen lezárni, de ezen túl, egyedülálló módon régiós díjat is kapott: az évente átadott SAP Quality Awards díjjal jutalmazta a kiváló tervezést, a gyors bevezetést, és a költség- és üzleti hatékonyságot erősítő egyedülálló megoldást. Tudomásunk szerint Magyarországon  állami ERP projekt hosszú ideje nem nyert ilyen díjat.
2021-ben több mint 10 projekten dolgoztunk és referenciàt szereztünk  két új iparágban, mégpedig az építőipart és telekommunikációs szektorban. Mindkét irányban összetett, komplex feladatokkal találkozhattunk, melyeknél független tanácsadóként igyekeztünk a lehető legjobban az ügyfél igényeihez szabni a vállalatirányítási rendszer kiválasztását és bevezetésének folyamatát.

Cégvezető-tulajdonosunk, Kulcsár Alexandra idén számos rendezvènyen  jelent meg, publikált szakmai fórumokon. Előadott két női konferencián, a Vezérigazgató Találkozón, a Computerworld èves CIO konferenciàjàn, valamint több webinárt is tartott. Nagy megtiszteltetés volt számunkra a Computerworld felkèrèse , hogy Alexandra a nègy szakmai Nagykövetènek egyikekènt segítse tovább a szakmai magazin működését.. Ezek mellett tantárgyfelelős a Metropolitan Egyetemen Exec IT MBA szakán, valamint a Gödöllői és az Óbudai Egyetemeken meghívott előadókent segíti a hallgatókat.


 Az idei év fontos híre az is, hogy DigiLean Competence Hub tagok lettünk, ami egy kifejezetten előre mutató szakmai közösség. Küldetése, hogy a tagvállalatok kompetenciakörét egyesítve széles körű high-tech megoldásokkal, szolgáltatásokkal támogassa a termelő vállalatok működését, azok hatékonyságfejlesztési törekvéseit.

Ezúton szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek, partnereinknek és kiemelten a szuper csapatot alkotó kollégáinknak, hogy egész évben együtt dolgozhattunk a sikerekért és kívánjuk, hogy a jövő év is eredményekben gazdag legyen! Boldog új évet mindenkinek!