ERP Verzióváltók Klub indul

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Néhány hete Kulcsár Alexandra a DigiLean Competence Hubbal közösen egy webinárt tartott, ahol a résztvevők felvetették, hogy igényük lenne olyan szakmai közösségekre, ahol segítséget, támogatást kaphatnak az őket foglalkoztató, legfontosabb kérdésekre. Úgy döntöttünk, hogy nem hátrálunk meg a feladattól és két témában is útnak indítjuk ezt a piacon egyedülálló kezdeményezést.

A következőkben az ERP Verzióváltók Klubot szeretnénk bemutatni.

Az ERP Verzióváltók Klubba elsősorban közép- és nagyvállalatok szakmai vezetőit várjuk. Számukra ebben az üzleti csoportban a SAP, Microsoft nAvision és Axapta, illetve IFS Applications verzióváltási vagy új ERP bevezetés dilemmáját segítünk feloldani.

Várjuk szeretettel azokat az IT vezetőket, CIO-kat, ERP projektekért felelős vezetőket, szakmai döntéshozókat, aki szeretnének fontos trendekről, megoldásokról tájékozódva olyan tudásra szert tenni, ami nélkülözhetetlen a naprakész, professzionális munkavégzéshez.

A klubot éves tagságival lehet majd igénybe venni, a jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges 2022. február 15-ig:

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal az info@erp-consulting.hu e-mail címen!