Kulcsár Alexandra a Women in Business konferencián ad elő

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Szeptember 8-án (szerdán) tulajdonosunk, cégvezetőnk Kulcsár Alexandra a Women in Business konferencián ad elő, ezúttal élőben a Párisi Udvar Hotel Budapest, Páris Rezidenciáján.

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért kell külön konferencia a nők üzleti életben betöltött szerepével kapcsolatban és hogy miért számít, hogy egy vezető nő vagy férfi. A válasz ma már egyértelmű: a szemléletmód, az eszköztár és a vezetői stílusok, motivációk eltérőek. A legjobb, ha egy cég vezetésében a nők és férfiak aránya egyenlően alakul, hiszen a racionalitás mellett számtalan kihívás empátiával orvosolható. Ez nem csak divat, hanem az eredményessége mérhető, jól körülírható.

Az esemény napján számtalan női vezetővel találkozhatnak a résztvevők, akik személyes sikereikről, munkájukról, életútjukról számolnak be, hogy ezzel is inspiráljanak mindenkit a fejlődésre.

Amennyiben részt venne, úgy regisztrálni szükséges egy űrlap segítségével, ami ide kattintva elérhető. A klasszikus konferencia jegy már 49 900 Ft + ÁFA áron megváltható, de ennél komplexebb belépők is kaphatók.

Az előadások online is nyomon követhetők lesznek.

Szeretettel várjuk!