A DigiLean Competence Hub tagvállalata lettünk!

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Örömmel jelentjük, hogy egy kifejezetten előre mutató szakmai közösség részei lettünk cégünkkel!

A DigiLean Competence Hub küldetése, hogy a tagvállalatok kompetenciakörét egyesítve széles körű high-tech megoldásokkal, szolgáltatásokkal támogassa a termelő vállalatok működését, azok hatékonyságfejlesztési törekvéseit.

Minden gyártócégnél az információáramlásának a gerince az ERP, de sokszor azt tapasztaltuk, hogy a kiépítése után kellhetnek további rendszerek, amikhez az ügyfelek várnak tőlünk, tudást, ismereteket. Éppen ezért csatlakoztunk ehhez a közösséghez, hiszen ami túlmutat a kompetenciánkon, abban a további tagvállalatok felé fordulhatunk segítségért. Oktatástól kezdve a tanácsadáson át, az ipar 4.0-ás kivitelezésig a DigiLean Competence Hubon keresztül tehetünk majd a jövőben szakmai javaslatokat. Így széleskörű szolgáltatás portfólióval működhetünk tovább.

A fentieken kívül a DigiLean Competence Hub Ipar 4.0 képzést is indít, melynek célja, hogy a résztvevők megismerjék a modern megoldások lehetőségeit, támogatva ezzel a lean alapelvekre épülő hatékony és innovatív termelésmenedzsment módszereket.