Kulcsár Alexandra a SAP NOW Hungary konferencián ad elő

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Az SAP NOW konferenciasorozat az év legjelentősebb SAP rendezvénye minden országban, ahol a legmagasabb szintű kormányzati és versenypiaci döntéshozók találkozhatnak egymással. Idén cégvezető-tulajdonosunk, Kulcsár Alexandra is az előadók között lesz.

Az SAP NOW konferenciát Magyarországon már a 24. alkalommal rendezik meg 2023. szeptember 10. és 12. között. Az érdeklődők idén több mint 70 előadást és demótermet látogathatnak meg. A három napos rendezvény során az informatika, beszerzés, termelés, logisztika, értékesítés, karbantartás, marketing és HR területéről cégvezetők, pénzügyi és operatív igazgatók, valamint döntéshozók lesznek jelen.

Kulcsár Alexandra szeptember 11-én, hétfőn, 13:30-tól tartja meg előadását a Butterfly teremben. A téma ezúttal: „Mit tehetünk ügyfélként az ERP projektünk sikeréért – avagy 130 projekt tapasztalatai 20 percben”.

Az egyik legfontosabb tény, amivel a vállalati vezetőknek számolniuk kell, hogy az ERP projekt sikeressége legalább 70 %-ban az adott vállalaton múlik. És csak 30 %-ban a szoftveren. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindegy, hogy milyen rendszert választunk. Csupán a végső siker érdekében az adott cég sokkal több dolgot hozzá tud tenni, mint azt elsőre gondolnánk. És hogy mit? Többek között erről is szó lesz az előadás során.

Az eseményre többféle belépő elérhető, a részvételhez regisztráció szükséges, amit ide kattintva lehet megtenni. Itt egy e-mail cím megadása után nyílik lehetőség a jelentkezésre, valamint további résztvevők regisztrálására, a megfelelő részvételi díj kiválasztására, és kiegészítő szolgáltatások megvásárlására.

Várunk mindenkit szeretettel!