Ünneplünk: rangos díjat nyert az ügyfelünk ERP projektje

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Ha 10, különböző tevékenységű cég nagyvállalati ERP projektekről beszélünk, extrém rövid határidővel, nem feltétlenül a siker jut eszünkbe. Ha mindez ráadásul állami tulajdonú cégcsoport is, akkor a legtöbb szakértő szkeptikussá válik. Most mégis egy hatalmas eredményről tudunk beszámolni: nem csupán sikerült a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságával és a Bv. Holding Kft. projektjét eredményesen lezárni, hanem egyedülálló módon régiós díjat is nyert a projekt.

A szakmai csoport vezetője Kredits László volt, aki a gyártási terület szakértője is egyben. Munkáját segítette Cseri Andrea pénzügyi szakértő és Ágoston István, folyamatmenedzsment szakértő.

Hatalmas projektcsapat munkáját kellett támogatniuk: a 10 cégből álló cégcsoportban 80 kulcsfelhasználó, valamint a szoftverszállító SAP Hungary részéről 12 fős projektcsapat vett részt.

Tudomásunk szerint Magyarországon az elmúlt 10 évben állami ERP projekt nem nyert ilyen díjat.

Pintér Szabolcs az SAP Hungary vezetője így írt közösségi oldalán a sikerről:

„Van okunk az ünneplésre! A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságával és a Bv. Holding Kft.-vel egy több mint egy éves projektet zártunk le: az újgenerációs SAP S/4HANA és a SAP Analytics Cloud bevezetésével a szervezetek mostantól a legmodernebb, felhő technológiát alkalmazó, egységes vállalatirányítási és vezetői riporting rendszerre támaszkodhatnak a működésben. A projekt nem csak a csapattagok számára volt különleges. Nagy büszkeség, hogy az SAP 16 regionális projekt közül választotta ki a magyar implementációt, és az évente átadott SAP Quality Awards díjjal jutalmazta a kiváló tervezést, a gyors bevezetést, és a költség- és üzleti hatékonyságot erősítő egyedülálló megoldást. Külön köszönet Farsang Tamás bv. ezredesnek, az országos parancsnok gazdasági és informatikai helyettesének, Cséri Zoltán bv. dandártábornoknak, a BV. Holding Kft. ügyvezető igazgatójának, és a minőségbiztosítást végző ERP Consulting ügyvezető igazgatójának, Alexandra Kulcsárnak! Gratulálok mindenkinek és még sok ilyen sikeres együttműködést kívánok!”

Kategóriák: ERPProjekt