Kulcsár Alexandra Computerworld.hu nagykövet lett

Szerző: NOREX ERP Közzétéve:

Újabb izgalmas esemény történt a házunk táján. Örömünkre szolgál bejelenteni a hírt, hogy cégvezető, tulajdonosunk, Kulcsár Alexandra lett a Computerworld.hu szakmai magazin egyik nagykövete.

Mivel a nyomtatott sajtó súlyának csökkenése, az online tartalomfogyasztás erősödése, az audiovizuális tartalmak térnyerése jellemzi a teljes médiaiparágat, a Computerworld magazin szerkesztősége úgy döntött, hogy felzárkóztatja a portált a modern idők kihívásaihoz.

Elsődleges céljuk, hogy a lap szakmai színvonalát megőrizve új irányokba induljanak el a tájékoztatás, az iparági szereplők közötti szakmai kapcsolatok építésének támogatásában.

A feladathoz a megfelelő tisztelettel és alázattal kezdett neki a stáb, amiben az első felismerés az volt, hogy a Computerworld szerkesztősége – amely kiváló, az ország élvonalába tartozó szakemberekből áll – nem fedi le a teljes iparágat. Viszont elsődleges feladatuknak tekintik a teljes iparág szakmai támogatását, ami úgy lehetséges, hogy a legjobbakkal dolgoznak együtt.

Hogy ennek a feladatnak eleget tegyenek életre hívták a Computerworld Nagyköveti rendszert. Olyan szakembereket, cégvezetőket kértek fel Computerworld Nagykövetnek, akik a maguk területén kiemelkedők, pontos rálátásuk van az iparágra, cégekre, folyamatokra, és nem utolsósorban pontosan látják, hogy merre vannak azok az irányok, amelyek meg fogják határozni a teljes IT szektort.

A nagykövetek folyamatos kapcsolatban vannak a szerkesztőséggel, rendszeres eszmecserék, szakmai viták által biztosítják, hogy a Computerworld értéket teremtsen a hazai és a nemzetközi piacon.

A teljes hír ide kattintva elolvasható.