Miért mi?

Miért minket válasszon?

Független IT tanácsadóként informatikai rendszerek bevezetése során a teljes folyamatot menedzseljük ügyfelünk részére. 25 év szakmai tapasztalata alapján meggyőződésünk, hogy egy megfelelően megválasztott, konkrét cégre optimalizált ERP rendszer jelentős szerepet képes betölteni egy cég stabilitásában és növekedésében. Elhivatottak vagyunk amellett, hogy az ügyfeleink IT projektje velünk sokkal eredményesebb legyen, mint nélkülünk, és díjazásunk akár többszörösen, számszerűsíthetően is megtérüljön számukra.

 

Több mint 125 vállalati IT projekttel a hátunk mögött a bevezetés minden szakaszában ügyfelünket képviseljük. Szakmai tudásunkkal támogatjuk az igény pontos, specifikált megfogalmazásától, a szállítók közös kiválasztásán, annak kommunikációs, jogi és szakmai egyeztetésén át egészen a rendszer tényleges bevezetésig.

Hidat képezünk az elvárások és a lehetőségek között

Az ügyfél elvárásai és a szállító szoftverének adottságai a gyakorlatban jellemzően eltérnek, így ezek összehangolása kulcsfontosságú feladat. Mintegy 23 év szakmai tapasztalata és 110 vállalati IT projektben történő aktív részvétel mellett meghatározó erősségünk, hogy kollégáink többsége a szállítói oldalon dolgozott tanácsadói karrierjük előtt. Így mind kommunikációban, mind a szakmai lépések megtétele során hidat képeznek a két szereplő elvárásai és elérhető forrásai között, megteremtve egy gördülékeny és hatékony együttműködés alapjait.

6 érv, amiért ügyfeleink minket választanak

Kiterjedt szakmai tapasztalat

A legtöbb IT tanácsadó cég mindössze 3-4 fajta rendszer bevezetésében vett rész. Mi 17 különböző IT rendszert ismerünk.

Transzparencia

Számunkra alapvető, hogy árazásunk korrekt és az Önökkel kötött megállapodásunk átlátható, könnyen érthető legyen.

Érthetően kommunikálunk

Emberi nyelven beszélünk a bonyolultabb IT kihívásokról, és ugyanebben a szellemben magyarázzuk el a lehetséges megoldásokat is.

Piaci információk

Amellett, hogy ismerjük a szoftverszállító partnerek gondolkodását, naprakész információkkal is rendelkezünk arról, mely szállító, milyen eredménnyel járult hozzá egy-egy projekt megvalósításához.

Mindvégig támogatjuk Önöket

Partnerként állunk Önök mellett egészen a tervezés folyamatától a sikeres lezárásig, így bátran támaszkodhatnak ránk a projekt bármely fázisában.

Több hozzáadott érték

Elhivatottak vagyunk amellett, hogy tanácsadói díjunk akár többszörösen, kimutathatóan megtérüljön. Szenvedélyesen dolgozunk, hogy ügyfeleink mindig többet kapjanak, mint amiben a szerződésben megállapodtunk.