Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Az erp-consulting.hu egy technológia- és szállító-független tanácsadó cég.

Vállalati informatikai és üzletviteli tanácsadással, integrált vállalatirányítási szoftverekkel (ERP), és kiegészítő  kapcsolódó  (SFA, HR, CRM, DMS, WMS stb.) rendszerekkel  kapcsolatos ÜGYFÉL oldali tanácsadással foglalkozunk.

Ügyfeleink Magyarországon működő közép- és nagyvállalatok, állami cégek és intézmények. 

Legnagyobb számban termelő és szolgáltató cégekkel működünk együtt, az autóipari, élelmiszeripari cégektől a papíripari vállalatokon keresztül az energiaszektorban működő társaságokig.

Hogyan segítünk Önöknek?

Cégükkel történő egyeztetést követően azonosítjuk a folyamataikat, amelyre összeállítunk egy digitalizációs stratégiát, majd felmérjük, hogy a stratégia megvalósításához szükséges IT beruházás együtt jár-e a cégérték növekedésével.

Ezt követően elvégzünk egy ún. követelmény-elemzést, amelyet felhasználva célirányosan tudunk egy az Önök számára megfelelő rendszert keresni a folyamataik  optimalizálása céljából. Ehhez az alábbi lépéseket tesszük:

Segítünk pontosan megfogalmazni az igényeiket, mely során figyelembe vesszük a piacon elérhető lehetőségeket is.

Az alkalmasnak talált rendszerek szállítóit tendereztetjük, és a kiválasztási folyamatot az elejétől a végéig menedzseljük.

Érthetővé tesszük az Önök számára az egyes szállítók szoftverei közötti külöbségeket, így könnyen összehasonlíthatja az egyes ajánlatokat.

Hidat képezünk az elvárások és a lehetőségek között

A kiválasztott partnerrel történő együttműködéshez folyamatosan biztosítjuk mind szakmai, mind speciális jogi tudásunkat. Ez különösen nagy előny az Önök számára abban az esetben, amennyiben nem rendelkeznek olyan IT projektvezetővel, akinek több év tapasztalata van ERP rendszerek bevezetése terén.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a projektjük megvalósítása során hozzáadott értékünk gördülékennyé és sikeressé tegye rendszerük bevezetését, egyúttal cégük jövőbeli működését és fejlődését.

SZOFTVER TANÁCSADÁS
  • Üzleti igények felmérése,
  • Követelményspecifikáció elkészítése
  • Szoftver-szállító és a szoftver kiválasztásának széles körű támogatása
  • COMPLETE módszertan segítségével pályázat elbírálási szempontrendszer kidolgozása
  • ERP bevezetési projektek minőségbiztosítása, projektmenedzsmentje
  • ERP – rendszerek funkcionális auditja, integrációs auditok
  • ERP  rendszerekhez kapcsolódó szállítói szerződések (SLA) auditja és kialakítása, szállítóa szerződéses tárgyalások menedzselése
MANAGEMENT - TANÁCSADÁS
  • Informatikai és ERP- stratégia
  • GAP-FITit analízis – Cégfelvásárlás esetén a különböző üzleti folyamatok és az informatikai rendszerek közötti kritikus eltérések felmérése
  • BPR (üzleti folyamatok átalakítása) tanácsadás, az ERP  rendszerekhez kapcsolódó üzleti folyamatok hatékonyságának növelése

Lépjen velünk kapcsolatba

A kiválasztott partnerrel történő együttműködéshez folyamatosan biztosítjuk mind szakmai, mind speciális jogi tudásunkat. Ez különösen nagy előny az Önök számára abban az esetben, amennyiben nem rendelkeznek olyan IT projektvezetővel, akinek több év tapasztalata van ERP rendszerek bevezetése terén.